han Od Vás

Dúbravčania ožili aj napriek lockdownu: Vďaka snehu si dopriali RADOVÁNKY, FOTO

Niektorí na sneh "pindali", iní sa z neho tešili. Tak nejako sa dá opísať snehová nádielka, ktorá dnes zasiahla Bratislavu. Napríklad takí v Dúbravke si to celkom užili. Hlavne deti.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravčania ožili aj napriek lockdownu: Vďaka snehu si dopriali RADOVÁNKY, FOTO
7
Galéria

Kým poniektorí obyvatelia hlavného mesta zúrili na výdatné sneženie, našli sa aj takí, ktorí si kalamitný stav parádne užili.

Dúbravka je známa tým, že kým v Ružinove alebo v inej mestskej časti prší, tam je počasie chladnejšie, a častokrát je tam aj viac snehu. Teraz to však neplatí, pretože v celom meste sneží husto a to už niekoľko hodín. Cestári majú plné ruky práce, na niektorých úsekoch je to s dopravou katastrofa, no v Dúbravke majú viacerí opačné starosti.

To znamená, že sa po dlhom čase tešia zo snehu, ktorý dodáva blížiacim sa Vianociam tú pravú idylickú a hlavne zimnú atmosféru. Preto hlavne rodiny s deťmi vtrhli do pivníc a garáží, odkiaľ vyhrali boby a sánky. Následne vyrazili na najbližší kopec a radovánky na snehu sa mohli začať.

„Konečne je to tá pravá zima,“ potešila sa jedna z mamičiek, na ktorej bolo badať pocit úľavy.

Bodaj by aj nie, veď aktuálne pandemické opatrenia už mnohým ľuďom poriadne „lezú na nervy“. Niet sa čo diviť, keď teraz na obmedzenia a zákazy na chvíľu zabudli, a spolu s deťmi sa išli vyjašiť tak ako sa to počas zimy patrí.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Nádielka snehu v bratislavskej Dúbravke
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM